П`ятниця, 26.04.2024, 15:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 19 » В Україні спостерігається тенденція до збільшення кількості іноземних туристів
В Україні спостерігається тенденція до збільшення кількості іноземних туристів
21:10
натисніть для перегляду в повному розміріРай для іноземних туристів. Гості з-за кордону стали набагато частіше приїжджати до України. Лише торік побувало 25 мільйонів. Криза цьому поки що не на заваді. Гривня падає - квитки до України дешевшають. У справах бізнесу, щоправда, їздити стали менше, а ось на відпочинок - навпаки. Приваблюють інтуристів ті місця, де є все для мандрівників і за помірними цінами - тобто Західна Україна.

25 мільйонів іноземців торік побачили Україну. Для них відпочинок тут копійки коштує. У Держслужбі туризму радість не приховують
Анатолій Пахля, керівник Державної служби туризму та курортів: "Послуги по оздоровленню та лікуванню для іноземців у нас є дуже дешевими. В нас є достатньо великий ресурс для цього. Ми маємо більше трьох тисяч об'єктів курортної сфери".

Відпочивай - не хочу. Торік їхали європейці і не лише. На руку вітчизняному турбізнесу ще й зіграв безвізовий режим. І найбільше іноземці облюбували Західну Україну, кажуть туроператори. І підраховують прибутки.

Олег Савран, віце-президент Асоціації ділового туризму України: "В среднем 300-500 долларов оставляет каждый турист. Это не считая проживания и питания. Можно легко посчитать, если приезжает один миллион туристов - это 500 миллионов, а 10 миллионов - это 5 миллиардов".

Вільям дві години як прилетів до Києва з Італії. В Україні у справах. Має бізнес. Для нього - девальвація гривні лише на користь.

Вільям Ітіолі: "Життя тут дешевше, ніж у Європі. Через курс долара вигідніше інвестувати в цю країну, вигідно розвивати бізнес. Є звісно речі задорогі, як от оренда чи закупівельні ціни, але криза зробить свою справу, все поверне на свої місця".

У деяких турфірмах, які обслуговують саме бізнес-туристів, радість держслужби про наплив іноземців у 2008-му розіділили, однак у рік новий вже зараз дивляться без особливого ентузіазму.

Андрій Мамаєв, директор туристичної фірми: "Сокращается количество людей, котрые приезжают на выставки, по каким-то проектам, проекты сварачиваются. В прошлом году было много презентаций, иностранцы везли сюда свою продукцию. В етом году кризис же не только на Украине, проекты замораживаются".

Через це іноземців цього року в Україні поменшає, запевняють деякі туроператори. Принаймні тих, хто приїздив до України у бізнес-справах, - щонайменше відсотків на 20. Тим часом українців є чим потішити: турфірми обіцяють - влітку відпочивати в Україні буде дешевше. Деякі фірми вже заявили про намір знизити ціни на турпутівки Україною.


 

Анна Мірошниченко, Анрій Асауленко, Дмитро Большаков

Переглядів: 1526 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024