П`ятниця, 29.03.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Туристичні маршрути | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії каталогу
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті »

Археологічні тури по Чернігівській обл.
Чернігівська земля має давню багатовікову історію. На мальовничих схилах Десни люди жили ще в кам’яному віці. На території краю виявлені сліди людських поселень бронзового та залізних віків, трипільської культури, ранньослов’янських племен. Для бажаючих ознайомитися з унікальними знахідками, які розкривають та доповнюють невідомі раніше сторінки історії Придесення, ми пропонуємо археологічні тури.

1-2-3-4-денний тур на базі села Шестовиці Чернігівського району (липень) та міста Батурина Бахмацького району (серпень), ознайомить туристів з цікавими археологічними знахідками, надасть можливість безпосередньо взяти участь у археологічних розкопках, пожити в польових умовах та відчути себе справжніми археологами, мати можливість поспілкуватися з учасниками міжнародної, археологічної експедиції, прослухати курс лекцій та отримати кваліфіковані консультації відомого археолога завідувача кафедри історії та археології України Чернігівського державного педагогічного університету Володимира Коваленка. Ночівля туристів в наметах, за бажанням - в готельному комплексі, харчування - польове (самостійного приготування, або на замовлення).

В період відпочинку - екскурсії навколишнім історичними місцями, організовується участь туристів у історичних-рицарських турнірах; вечорами – спілкування білля багаття, з гітарою, піснями археологічної тематики та інші послуги на замовлення гостей.

2-х тижневий, пізнавальний тур - це перебування, проживання, участь туристів у археологічних розкопках, пізнання на практиці археологічної справи та отримання диплома “Спадок вікінгів” у поєднанні з активним та оздоровчим відпочинком.






м.Чернігів. пр-т Перемоги 85/39
Тел.8(050)2378128
8(063)8119616
E-mail:
zelenyy-tour@ukr.net
Категорія: | Додав: admin (04.04.2009)
Переглядів: 2020 | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024