П`ятниця, 19.04.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Лютий » 12 » ЗАТ «Чернігівтурист» впевнено зустрічає Новий 2010 рік
ЗАТ «Чернігівтурист» впевнено зустрічає Новий 2010 рік
13:44
Злагоджена робота всього колективу підприємства в продовж 9 місяців 2009 року сприяла досягненню позитивних результатів фінансово-господарської діяльності, що дає повну впевненість у виконанні планових показників 2009 року.
Слід відзначити, що вчасні реконструкції готелю та ресторану, ремонтні роботи всього тур комплексу значно підвищили рейтинг нашого підприємства як в області, так і за її межами. Підприємство працювало з наростаючими темпами, про що свідчать показники.
За підсумками 9 місяців обслуговано понад 10 тис. туристів. Обсяг наданих туристично-екскурсійних та додаткових послуг склав 4 млн. грн., прибутку отримано 155 тис. грн.
Постійними гостями ЗАТ «Чернігівтурист» стали туристи з Білорусі, Росії та Прибалтики. Їх було понад 2000 тис.
15 груп туристів відпочило на Азовському та Чорному морях.
Туркомплексу довірено було обслуговування в повному обсязі тижневий Всеукраїнський фестиваль телерадіожурналістів «Калинові острови» в кількості 80 чоловік. Надані послуги з проживання, харчування, екскурсійного обслуговування, транспортне обслуговування, послуг автостоянки, організації і проведення вечорів відпочинку та виставки образотворчого мистецтва. На базі товариства проведено Всеукраїнський семінар голів правління акціонерних товариств, що створені за участю Укрпрофтур, генеральних директорів та засідання Наглядової Ради Укрпрофтур. Протягом тижня по радіо та телебаченню демонструвалися сюжетні передачі, інтерв’ю працівників системи та рекламні кліпи.
Працівники акціонерного товариства докладають максимум зусиль, щоб на фоні спаду кількості відпочиваючих туристів, економічної кризи не допустити невиконання намічених планів з прибутку.
Кращих результатів фінансово-господарської діяльності забезпечив готель «Брянськ» та ресторан.
Підприємством харчування надано послуг майже на 1 млн. грн. За 9 місяців 2009 року у ресторані «Брянськ» було обслуговано більше ніж 130 банкетів: це весілля, дні народження, фестивалі, конференції, а також туристичні групи з Києва, Кіровограда, Брянська, Обухова, Мінська, Харкова, Глухова, Запоріжжя тощо.
До послуг населення є дві автостоянки для легкового та вантажного транспорту.
Стабільна робота з нарощування обсягів обслуговування туристів і екскурсантів, послуг та прибутку, рівня рентабельності дозволила інвестувати понад 100 тис. грн. власних коштів на поліпшення матеріальної бази товариства.
На новий 2010 рік розроблено плани по подальшому покращанню основних фондів, розробляються нові туристичні маршрути та удосконалюються старі, постійно розширюються зв’язки з країнами Прибалтики, Росії та Білорусі, що свідчить про неабиякий інтерес до пам'яток історії та культури, сучасного розвитку міста, Тростянецького та Качанівського дендропарків та оновленого туристичного маршруту до «Гетьманської столиці» Батурина. Туркомплекс «Брянськ» не знизить темпів розвитку у 2010 році. Запорукою цьому дружний колектив всіх підрозділів ЗАТ «Чернігівтурист». В період кризових ситуацій жодного працівника товариства не скорочено і не зменшена заробітна плата. Впевнені, що так буде і в 2010 році.

Джерело: tour-cn.com.ua
Переглядів: 1272 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024