Четвер, 25.04.2024, 18:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Долучися до створення єдиного реєстру церков та монастирів Чернігівської області
Долучися до створення єдиного реєстру церков та монастирів Чернігівської області
15:24
Подорожуючи чарівними та захоплюючими куточками Чернігівщини не помічаєш дивовижної краси – святий місць Чернігівщини. Одні з них можна побачити обабіч дороги, а інші «заховані» по далеких селах, куди можна дійти лише пішки.Але не кожен з нас має змогу на свої власні очі спостерігати це мистецтво, архітектуру храмів та дерев'яних церков а особливо зруйнованих монастирів. До того ж, навряд чи ви знайдете в інтернеті інформацію про ту чи іншу церкву або монастир на Чернігівщині, крім популярних місць паломництва на Чернігівщині.
З цією метою, адміністрація сайту «Чернігів для туриста» розпочинає створення єдиного реєстру церков та монастирів Чернігівщини з їхнім детальним описом та фотографіями. На даному етапі створення реєстру вже зібрано багато інформації про церкви та монастирі Чернігівщини. Але даний реєстр потребує Вашої допомоги.
Якщо у Вас є будь-які фотографії, інформація та історія храмів, церков, монастирів Чернігівської області – ви можете долучитися до створення єдиного реєстру церков та монастирів.
Долучитися до створення даного реєстру ви можете надіславши на email: chernigovec@ukr.net будь-яку інформацію про церкву (її сучасний стан, коротку історичну довідку, місце її розташування (район, село, вулиця)) або її фотографії, обов’язково вказавши автора тексту або фотографій.
По мірі надходження інформації про церкви та монастирі, ми будемо розміщувати їх на сайті «Чернігів для туриста» у розділі «Церкви Чернігівщини».
Тільки разом створивши даний реєстр церков та монастирів Чернігівської області ми відродимо церковне багатство православної Чернігівщини, що стимулюватиме розвиток паломницького туризму на Чернігівщині.


Джерело: tour-cn.com.ua

Переглядів: 1353 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024