П`ятниця, 19.04.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Чи готові "Нові Яриловичі" до Євро-2012?
Чи готові "Нові Яриловичі" до Євро-2012?
22:58
У 2008 році пункт пропуску «Нові Яриловичі», що розташований на українсько-білоруському кордоні, був включений до Галузевої цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, як об'єкт розбудови і реконструкції. Будівельні роботи було розпочато в грудні 2009-го. Завершити реконструкцію планується до літа чи влітку нинішнього року. Щоправда, реалізувати ці плани можливо лише за однієї умови. За якої саме, розповів перший заступник начальника Чернігівської митниці Олександр Шавлак.
Нагадаємо, на реконструкцію пункту пропуску «Нові Яриловичі» було виділено 34 мільйони гривень. Щоб виконати запланований обсяг робіт, цих коштів виявилося замало. Причина банальна - підвищення курсу долара, збільшення вартості будівельних матеріалів та послуг. Тому мит¬ники заявили про потребу збільшення фінансування на вісім мільйонів гривень. Свої пропозиції вони подали на розгляд експертно-технічної ради. Нині питання на розгляді в Міністерстві фінансів України. «Вважаю, держава надасть нам кошти і ми вчасно завершимо реконструкцію», - висловив сподівання Олександр Шавлак.
«Як Чернігівська митниця зустріне бажаючих потрапити на єврочемпіонат з футболу, залежить від фінансування, - сказав голова Громадської ради при Чернігівській митниці Дмитро Попов. - Буде фінансування - проблем на митниці не виникне. Якщо гроші виділені не будуть, то навіть за умови, коли чернігівські митники працюватимуть день і ніч, їм важко буде швидко впоратися з великим напливом туристів».
За словами митників, основний обсяг робіт вже виконано. «Споруджено нові службові будівлі, прокладені комунікації, зроблено асфальтне покриття, - сказав Олександр Шавлак. - Залишилося зробити внутрішнє оздоблення приміщень, укомплектувати їх меблями».
Після завершення робіт кількість смуг руху легкового автотранспорту збільшиться втричі, що набагато збільшить пропускну спроможність та надасть змогу створити комфортні умови для юридичних та фізичних осіб при перетині українсько-білоруського кордону. Збільшиться й штатна кількість працівників пункту пропуску. Отже, можливо цього року, після завершення робіт з розбудови інфраструктури «Нових Яриловичів» та приведення його у відповідність до сучасних європейських вимог, традиційні автомобільні черги на кордоні зникнуть.
До речі, на сьогодні пропускна спроможність пункту пропуску «Нові Яриловичі» набагато нижча за спроможності суміжного пункту пропуску «Нова Гута» Гомельської митниці...
«Усім законослухняним громадянам, які бажають потрапити на Євро-2012, буде зручно і в'їхати в Україну, і виїхати звідси», - переконаний Олександр Шавлак.

Джерело: tour-cn.com.ua

Переглядів: 1245 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Станислав  
0
50 днів до Євро-2012. Чи готовий Чернігів до прийому туристів?
http://www.sip-cn.org.ua/1471-50-dnv-do-yevro-2012-chi-gotoviy-cherngv-do-priyomu-turistv.html

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024