Четвер, 28.03.2024, 20:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 15 » Чернігівщина активно готується до нового туристичного сезону
Чернігівщина активно готується до нового туристичного сезону
17:36
натисніть для перегляду в повному розмірі...10 березня відбулося засідання Чернігівської обласної ради по туризму. Про це вже писалося на нашому сайті.

Одним з головних питань на нараді було підготовка до Міжрегіонального туристичного форуму «Чернігівщина туристична 2009». Його заплановано організувати 29-30 квітня. Передбачається участь у форумі туристичних фірм та музейних закладів Чернігівщини, будуть запрошені й туристичні організаціії з інших областей України, а також з Брянської (Росія) та Гомельської областей (Білорусія). Серед запланованих заходів: «круглий стіл» на тему «Стан, проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі в регіонах»; секційне засідання «Перспективи розвитку сільського зеленого туризму в області. Нормативно-правова база»; виставка «Чернігівщина туристична».

Для гостей буде проведено рекламно-інформаційний тур за маршрутом: Чернігів – Батурин – «Ганина Пустинь» – Крути – Чернігів.

11 березня відбулася чергова нарада керівництва Національного архітекурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» та управління інвестицій і туризму Чернігівської міської ради.

Обговорювалось питання участі в XV Міжнародній виставці UІTT 2009 «Україна - Подорожі та Туризм», яка відудеться 25-27 березня в Києві. Цей форум завжди привертає увагу. Туристичні організації з різних куточків України та з-за кордону приїздять на Міжнародну виставку. Адже, тут можна дізнатися про готельний сервіс, санаторії та курорти, туристичні подорожі, пам’ятки архітектури…

Постійно у виставці активну участь брала й Чернігівщина. Цього року наша область, на жаль, може й не поїхати на туристичний форум. Головна проблема – фінансова, за оренду площі на виставці потрібно заплатити значні кошти. До речі, цього року економічна криза суттєво «вдарила» по туризму на Чернігівщині. Близько 20 туристичних фірм майже припинили свою діяльність.

Керівництво Національного заповідника «Чернігів стародавній» та управління інвестицій і туризму вирішили найближчим часом, у березні, провести загальноміську нараду з питань розвитку туризму. Планується запросити до участі в ній туристичні організації, музейні установи, представників туристичної інфраструктури – закладів громадського харчування, готелів, баз відпочинку, а також журналістів. На нараді, зокрема передбачається прийняти план заходів, спрямованих на розвиток туризму в місті Чернігові.


Переглядів: 1359 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024