Субота, 20.04.2024, 17:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 137
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 16 » Сільський зелений туризм: кадри готуємо в Чернігові
Сільський зелений туризм: кадри готуємо в Чернігові
15:56
натисніть для перегляду в повному розмірі...Півтора десятка садиб сільського зеленого туризму вже функціонує на Чернігівщині.

І ця перспективна справа набуває чіткої організації завдяки науково-методичній і практичній підтримці правлінням Чернігівської обласної асоціації сільського зеленого туризму «Сіверянські обереги» та управлінням культури і туризму облдержадміністрації. У Чернігові цими днями відбувся виїзний науково-практичний семінар з актуальних проблем розвитку сільського зеленого туризму.

В роботі семінару взяли участь керівники місцевих осередків асоціації сільського зеленого туризму, власники сільських зелених садиб та представники інших туристичних об’єктів регіону. Належної ваги семінару надала участь у ньому голови Спілки сільського зеленого туризму України, головного редактора журналу « Зелений туризм сільський» Володимира Васильєва.

В осередку зеленого туризму сільській садибі «Андріївські озера», де господарями Сергій та Тетяна Карпачови, учасники семінару мали змогу ознайомитися з організацією послуг, що їх надають гостям і туристам та чудовою мальовничою природою краю.

Про подальші шляхи і перспективи розвитку туристичної галузі в регіоні присутнім розповів заступник начальника управління культури і туризму Чернігівської облдержадміністрації Сергій Теребун.

Директор обласного навчального центру сільського зеленого туризму Андрій Кузнєцов розкрив секрети підготовки спеціалістів туристичної індустрії безпосередньо у Чернігові. До речі, під час семінару він вручив відповідні сертифікати першим випускникам, а це старшокурсники та випускники чернігівських вузів:….... Їм випала честь у такій поважній аудиторії захищати свої проекти на обраних туристичних маршрутах. Андрій Кузнєцов також провів з учасниками семінару ділові ігри, розкрив секрети роботи з персоналом.

З увагою вислухали присутні виступи голови правління і засновника Чернігівської обласної асоціації сільського зеленого туризму «Сіверянські обереги» Леоніда Брусильцева, керівника клубу «Едельвейс», першовідкривача, сплаву на плотах Володимира Голована, керівника проекту «Сплав на плотах річкою Десна» Сергія Провозіна, господаря садиби «Лєсковицьке озеро» Валерія Мороза, засновника екстремальних видів туризму у Чернігові Анатолія Антишка. Словом, цього дня організатори заходу зібрали цвіт туристичної галузі Придесення з тим, щоб надати прискорення важливій для регіону справі, адже на території області збереглося майже п’ять тисяч пам’яток культурної спадщини, серед яких 192 мають національне значення.

Не менш пізнавальною і цікавою для гостей і учасників семінару стала поїздка і робота на чернігівській кінно-спортивній базі «Санрайс», де поряд з продовженням навчально-методичної роботи, всі мали змогу змістовно відпочити.


 







 

Джерело: cult.gov.ua

 
Переглядів: 1387 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024